lørdag den 27. maj 2017

Flammkuchen.

       

Flammkuchen er sommermad. 

Til to personer:
10 g gær
1 1/2 dl fingervarmt vand
1/2 dl olivenolie
1 tsk salt
Ca. 250 g mel
1 løg
100 g bacon
Ca. 30 g parmesan
1 æg
1 dl cremefraiche

Gæren røres ud i vandet. Tilsæt olien og salt. Rør mel i.
Skal hæve en time.
Rulles ud på bagepapir, så den fylder hele bagepladen, skal være tynd.
Pisk ægget lidt, rør det sammen med cremefraiche, smør det ud over dejen.
Læg bacon, løg på. Kvæn eller riv osten over "kagen". 

Bages ved 250 gr. i ca. 15 min., det kommer an på hvordan ovenen varmer, se efter "kagen" om den er nok.

Jeg lavede to, har svært ved at lægge stor produktionen fra mig, efter alle børn er flyttet. 
Vi fik en salat til.

Bon appetit 😉

       

       

       

       

       
    
 

       

   

    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar